Kennisassistent voor website bezoekers

Met onze innovatieve kennismanagementsoftware wordt het beheren en delen van kennis efficiënter en effectiever dan ooit tevoren.

 

Met één klik “Kan ik helpen?”

Optimaal van dienst zijn

Het juiste antwoord op iedere webpagina is afgestemd op het navigatiegedrag en/of de bezoekersgegevens. Gebruik beslisbomen/beslisstappen om op de juiste manier te reageren op de vraag van de klant.

Focus op klantcontact

Klantcontact is dynamisch en de verstrekte informatie moet altijd actueel zijn. Met ons systeem kunnen jouw medewerkers snel alle informatie toevoegen en bijwerken.

Geavanceerd en razendsnel zoeken

Ons zoeksysteem werkt razendsnel en vindt het antwoord binnen enkele tienden van een seconde. Tijdens een zoekopdracht bieden we relevante suggesties aan. Het systeem is zelflerend en kan zoekvragen koppelen aan antwoorden op basis van businessrules of het navigatiegedrag van jouw bezoekers. 

Functies

Het maakt niet uit voor welke doelgroep of welke taal. De Kennisassistent staat 24/7 paraat op je website en biedt supersnel het juiste antwoord op het juiste moment.

Extra uitleg bij een voorbeeldfactuur of hulp bij het invullen van een webformulier. De klant blijft op de webpagina!

Voorbeeld: De klant bevindt zich op de webpagina ‘kwijtschelding’. De Kennisassistent toont alvast de meest relevante antwoorden voordat de klant een vraag stelt.

Beantwoord klantvragen op een speciale selfservice-webpagina. Of maak onze Selfservice-Widget beschikbaar op elke gewenste webpagina. Zo kun je de vragen direct op de webpagina beantwoorden.

Onze Kennisassistent op de website biedt uitgebreide functies.

We vertellen je graag meer hierover in een persoonlijk gesprek.