Kennisassistent voor medewerkers

Met onze innovatieve kennismanagementsoftware wordt het beheren en delen van kennis efficiënter en effectiever dan ooit tevoren.

Informatie, kennis en begeleiding in 1 scherm

De sleutel tot succesvol klantcontact

Onze Kennisassistent biedt je medewerkers tijdens klantcontact de cruciale kennis om klantvragen duidelijk en consistent te beantwoorden. Met advies, probleemoplossers, verkoopsuggesties en nieuws, allemaal binnen handbereik, creëer je moeiteloos geweldige klantinteracties. Ontdek nu de kracht van eenvoud in één scherm!”

Meester in kennisbeheer

De ultieme oplossing voor het effectief beheren van kennis binnen jouw organisatie. Met de Kennisassistent, kun je kennis eenvoudig creëren, delen, en benutten in al je kanalen, ongeacht de taal of doelgroep.

Maak van jouw organisatie een kenniscentrum en geef je medewerkers de tools om te excelleren. Ontdek vandaag nog hoe onze software jouw kennismanagement naar een hoger niveau tilt!”

Vind razendsnel relevante antwoorden!

Met ons geavanceerde zoekalgoritme hoef je niet langer te wachten op resultaten. Begin met typen en krijg onmiddellijk relevante antwoordsuggesties. Wij brengen je de informatie die je nodig hebt, zodra je begint met zoeken. Bespaar tijd en krijg direct antwoord met onze supersnelle zoekoplossing!”

Wat doen we voor je:

0 %
Afname van de trainingstijd
0 %
Verbetering in afhandelingstijd
0 %
Meer consistente antwoorden
0 %
Hogere klanttevredenheid

Functies

Ongeacht de doelgroep, het gekozen contactkanaal of de taal, voorziet de Kennisassistent je medewerkers van de juiste informatie om de klant optimaal te ondersteunen.

De Kennisassistent biedt geavanceerde contentmanagementfuncties, waaronder:

  • Het attenderen van medewerkers op nieuwsberichten.
  • Een feedbackoptie waarmee medewerkers kennis kunnen verbeteren door opmerkingen en suggesties te geven.
  • Beslisbomen en werkinstructies die medewerkers stap voor stap begeleiden naar het juiste antwoord.
  • Portal voor alle opleidingsdocumenten: Beheerd en georganiseerd vanuit één kennisbron, gesorteerd op één of meerdere vaardigheden.

  • Training: Bevat meerkeuzevragen (met uitleg bij verkeerde antwoorden) en probleemoplossingsvaardigheden (probleemanalyse).

  • Chatten of videochatten met een coach of opleider: Biedt gerichte ondersteuning (met relevante antwoorden) via een eenvoudige knop.

Combineer zowel generieke als specifieke informatie in één artikel.

– Informatiebeveiliging:
NEN7510 en NEN/ISO 27001
– Netwerkbeveiliging:
Geavanceerde DDoS-protectie, optimale privacy veilig gehost in Nederland
– Productbeveiliging:
HTTPS, IP & netwerk restricties, beveiligde API

De Kennisassistent voor medewerkers kent nog veel meer functies. Graag vertellen we je meer hierover in een persoonlijk gesprek.